DE Waardepuntenactie voor de Voedselbank

Voor de vijfde keer op rij heeft de Voedselbank Stichtse Vecht zich aangesloten bij de landelijke actie: Koffie voor de Voedselbanken, door middel van het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten.

De punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de Voedselbanken. In voorgaande jaren konden zo ruim 100.000 pakken koffie worden overhandigd aan de diverse Voedselbanken.

De hele maand december 2018 kunt u uw punten (graag geteld!)  inleveren bij diverse adressen in Maarssen, Breukelen, Loenen, Loosdrecht, Kortenhoef  en Nederhorst den Berg.

Koffie, voor velen van ons heel gewoon, blijkt voor de ruim 100 gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank StichtseVecht, een luxe.

Lionsclub Loosdrecht verzorgt de praktische (inzamelen en tellen) kant van de actie.

Doet u weer mee? Samen kunnen we deze actie weer tot een groot succes maken!

Geef uw koffiebonnen hun waarde en lever ze in!

Maarssen:

Apotheek Spechtenkamp, Voedselbank Bloemstede, Kerkcentrum “de Ark”, Kerkcentrum “Open Hof”, Woonzorgcentrum “de Merenhoef”, Careyn Snavelenburg, Fysio Sport & Training “Vechtstede”.

Breukelen:

Apotheek Breukelen