Klik hier voor:  UITSLAG BRIDGE 2 FEBRUARI

10-e editie Bridge aan de Dijk was op zaterdag 2 februari 2019!

Op zaterdag 2 februari 2019 hebben dit jaar weer 108 enthousiaste bridgeparen meegedaan aan het populaire jaarlijks terugkerende evenement “Bridge aan de Dijk”. De opbrengst van dit bridgetoernooi (ruim 6800euro!) komt dit jaar ten goede aan de Stichting Aangepast Tennis Komt 'ie.  Bij Komt 'ie kunnen sporters met een verstandelijke beperking en ook revaliderende tennissers op hun eigen niveau tennissen. Dit is niet mogelijk bij een reguliere tennisvereniging omdat daar het niveau te hoog en het spel te snel is. De leden van Komt 'ie wonen vaak nog thuis of in een beschermde omgeving. Aangepast tennissen bij Komt 'ie geeft de tennissers de mogelijkheid om in een sociaal veilige omgeving te trainen en mee te doen aan onderlinge wedstrijdjes. Om de 2 jaar doet Komt 'ie mee aan de Nationale Special Olympics.

Tijdens de bridgedag werden er 24 spellen (6 rondes)  gespeeld op zeven verschillende locaties langs de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Deze locaties zijn o.a.:

• Heineke
  • In de Watertuin
  • Porto
  • Fletcher Hotel
  • Rosa's Cantina
  • Sociëteit van de KWVL (Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht) De Vereeniging
  • Robberse Eiland

Volgend jaar vindt dit evenement plaats op zaterdag 1 februari 2020! Schrijf het alvast in uw agenda. Vanaf half novemeber kunt u zich inschrijven via deze website.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar bridgeloosdrecht@gmail.com.

Tot zaterdag  1 februari 2020!