Klik hier voor: INSCHRIJFFORMULIER BRIDGE 2 FEBRUARI

10-e editie Bridge aan de Dijk op zaterdag 2 februari 2019!

Op zaterdag 2 februari 2019 kunnen ook dit jaar weer 114 enthousiaste bridgeparen meedoen aan het populaire, jaarlijks terugkerende evenement “Bridge aan de Dijk”. De opbrengst van dit bridgetoernooi komt dit jaar ten goede aan de Stichting Aangepast Tennis Komt 'ie.  Bij Komt 'ie kunnen sporters met een verstandelijke beperking en ook revaliderende tennissers op hun eigen niveau tennissen. Dit is niet mogelijk bij een reguliere tennisvereniging omdat daar het niveau te hoog en het spel te snel is. De leden van Komt 'ie wonen vaak nog thuis of in een beschermde omgeving. Aangepast tennissen bij Komt 'ie geeft de tennissers de mogelijkheid om in een sociaal veilige omgeving te trainen en mee te doen aan onderlinge wedstrijdjes. Om de 2 jaar doet Komt 'ie mee aan de Nationale Special Olympics.

Tijdens de bridgedag worden er 24 spellen (6 rondes)  gespeeld op zeven verschillende locaties langs de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Deze locaties zijn o.a.:

• Heineke
  • In de Watertuin
  • Porto
  • Fletcher Hotel
  • Rosa's Cantina
  • Sociëteit van de KWVL (Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht) De Vereeniging

De start is om 10:45 uur. U ontvangt uw loopbriefje in Restaurant Heineke (Oud-Loosdrechtsedijk 166) tussen 10:00 en 10:30 uur.

Het bedrag voor deelname aan het toernooi is € 67,50 per paar. Hierbij inbegrepen is een kopje koffie of thee bij de start op de eerste locatie, een eenvoudige lunch op de locatie waar de 3e ronde wordt gespeeld en borrelhapjes tijdens bij de prijsuitreiking bij KWVL ‘De Vereeniging’ (Oud-Loosdrechtsedijk 151-153).

U kunt zich uitsluitend per paar opgeven.

Aanmelden voor de bridgedag kan uitsluitend via het inschrijfformulier boven aan deze pagina (vanaf half november). Klik op: "Inschrijven Bridge a/d  Dijk".

Inschrijving gaat op volgorde van betaling en is definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en ontvangst van het inschrijfgeld op IBANnummer:  NL78RABO033.69.37.075 t.n.v. Lionsclub Loosdrecht e.o, met vermelding van de achternamen van het bridgepaar.  Na ontvangst van de inschrijving én de betaling ontvangt u een bevestiging. Bij annulering ontvangt u € 10,00 van uw inschrijfgeld retour.

Het is mogelijk om na afloop van de prijsuitreiking te blijven dineren bij de Vereeniging (amuse, hoofdgerecht en koffie voor € 26,50 per persoon). Hiervan gaat € 5,00 naar Stichting Aangepast Tennis Komt 'ie. U kunt zich hiervoor opgeven bij de inschrijving van de bridgedag. In januari 2019 wordt u per e-mail geïnformeerd over de menukeuze. Let op: het diner wordt t.z.t. apart afgerekend.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar bridgeloosdrecht@gmail.com.

Wij hopen u zaterdag 2 februari 2019 te zien!