15/10/2022

Dit clubjaar 2022/2023 gaan wij geld inzamelen voor het door ons gekozen goede doel, Vakantie-eiland Robinson Crusoe Loosdrecht.

Het vakantie-eiland Robindo Crusoe is onderdeel van SailWise, een organisatie die sinds 1974 tot doel heeft mensen met een beperking te laten genieten van de watersport. Het eiland Robinson Crusoe biedt voor deze mensen een aangepaste accomodatie en aangepaste boten om hen optimaal te laten deelnemen aan de watersport op onze mooie Loosdrechtse Plassen. 

Het watersporteiland heeft een ruim buitenterrein, met een groot grasveld en gezellig buitenterras. Op het eiland is voldoende beschutting door de aanwezige bomen, maar heb je ook een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Het eiland heeft een eigen haventje, waar al het vaarmateriaal van Robinson Crusoe ligt. De watersportmaterialen zijn (waar nodig) aangepast voor mensen met een beperking. Ook voor rolstoelgebruikers! En de steigers zijn breed genoeg voor rolstoelen en er is een tillift om de overgang naar boot gemakkelijker te maken.

Meer informatie kunt u vinden op www.sailwise.nl/nl/robinson-crusoe. of via Facebook: SailWise.

"Samen ontdekkken we een nieuwe wereld. Een wereld vol mogelijkheden. De wind maakt geen onderscheid. #Sailwise"