Op Koningsdag 2017 stond het koningscafé van Lionsclub Loosdrecht op Kerkweg nr. 31 in Maarssen

Op de vrijmarkt in de gemeente Maarssen, die ieder jaar op Koningsdag gehouden wordt, organiseerde Lionsclub Loosdrecht een gezellig koningscafé op Kerkweg nummer 31. Mensen kunnen hier uitrusten en bijkletsen onder het genot van een drankje met wat lekkers erbij. In de voortuin van Kerkweg nr. 31 wordt een Nespresso-koffiecafé opgezet. Inmiddels is dit terras tot een geliefd ontmoetingspunt uitgegroeid.

De dames van Lions Loosdrecht hebben in deze voortuin een Nespresso-koffiecafé opgezet, waarvan de opbrengst voor het goede doel van dat jaar is. Dusss .....  breng een bezoek aan ons terrascafe als u zin heeft in héérlijke koffie, oranje tompoucen, brownies of luxe sandwiches. Dit alles kunt u nuttigen aan de uitgestalde picknicktafels in een gezellige rood-wit-blauwe omgeving. De opbrengst van 2017 komt geheel ten goede aan 'Het Vergeten Kind'.

Sinds 2011 is dit evenement uitgebreid met een stand met tweedehands boeken (waarvan een groot aantal -bijna- nieuw!).

Verder zal vanaf Koningsdag 2017 het terras worden uitgebreid met een mooie collectie tweedehands dameskleding

Dit jaar was het wederom een groot succes. Het weer was fantastisch, ondanks een enkele bui. De tweedehands dameskleding bleek een schot in de roos. Ook volgend jaar zullen we weer een ruim aanbod hebben!

Dit jaar heeft het een vorstelijk bedrag van € 1300 opgebracht en ging dit geheel naar ons goede doel "Het Vergeten Kind".

Vrijdag 27 april 2018 zal het  een iets ander koningscafe worden, Daar hoort u volgend jaar meer over! Hou onze website in de gaten!