28/10/2017

Dit jaar bestaat onze Lionsclub 25 jaar. In het weekend van 28 oktober hebben we dit heugelijke feit met elkaar gevierd in Zuid Limburg. Uiteraard mochten onze partners ook mee.

Zaterdagmiddag rond 12 uur werden we ontvangen met een lichte lunch in Valkenburg. Waarna ons middagprogramma startte met een bijzondere rondleiding en een activiteit in de Gemeentegrot van Valkenburg.

Ons hotel lag in het voetbalstadion van Roda JC waardoor we tijdens de borrel uitzicht hadden op de grasmat van het stadion. Met een touringcar gingen we 's avonds naar The International Butlerschool om daar te dineren. Een bijzondere ervaring!

Na een goede nachtrust verzamelden we bij de Steenkolenmijn voor weer een bijzondere rondleiding. We sloten het weekend af met een gezamenlijke lunch.

Op naar het volgende lustrum!