09/03/2017

DE-waardepuntenactie voor de Voedselbank

Lionsclub Loosdrecht heeft in de maand februari 2017 Douwe Egberts-punten ingezameld. De opbrengst van de actie gaat naar cliënten van de voedselbank Stichtse Vecht. De punten werden ingeleverd bij meerdere locaties in Loosdrecht, Maarssen en Breukelen.

Onder geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden verspreidt de voedselbank wekelijks pakketten met voedselproducten, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Lionsclub Loosdrecht schiet ook dit jaar weer te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.

Momenteel worden de DE-waardepunten door onze club geteld. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties met 15 procent te verhogen. Voor iedere 600 punten ontvangt de voedselbank een pak koffie. Koffie is een lang houdbaar product dat normaal vrijwel nooit als restpartij aan de voedselbank wordt aangeboden. Ondersteuning van Douwe Egberts is dan ook van harte welkom.

Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u nog tot 23 maart 2017 bij de club inleveren. Neem hiervoor contact op via loosdrecht@lions.nl